AKTUELNO

Želi par dana da razmisli o njihovoj vezi.

Igru istine prošle noći otvorio je Milan Milošević, koji je prvo pitanje postavio Slobodanu Radanoviću. Novinar je rekao kako je primetio da se u odnosu pevača i Lune Đogani dešavaju čudne stvari.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Od kada si se vratio sa sahrane Kijinog oca, nešto se čudno dešava između Lune i tebe. Ne znam o čemu se radi, ali na oko je vidno da situacija nije u najboljem redu. Da li se nešto promenilo u vašem odnosu? - jasan je bio Milan.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Luna Đogani dok je Milan postavljao ovo pitanje, nije bila u Beloj kući, već u radionici gde je ostala sama nakon razgovora sa Žutim o Slobi, a tom prilikom pisala je ljubavno pismo posvećeno Slobodanu Radanoviću. Blogerka je ušla na sastanak u toku Slobinog odgovaranja na ovo pitanje, ali nije imala komentar.

Foto: RTV Pink

Ništa specijalno se nije dogodilo. Rečeno je da želimo da razmislio par dana. Mene je iznerviralo kada su bila pitanja gledalaca i kada sam ja rekao da iza te Škode želim da razmislim, a zaboravila je da je ona to prva rekla. Samo želimo da razmislimo u glavi par dana i to je to - rekao je Radanović.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'