AKTUELNO

Objavio je fotografiju kakva se retko viđa na društvenim mrežama naših javnih ličnosti.

Pre nešto više od mesec i po dana pevačica Mia Borisavljević i njen nevenčani suprug Bojan Boki Grujić postali su roditelji preslatke devojčice Eme koja im je ulepšala život, ali i u velikoj meri promenila svakodnevicu.

Vreme novopečenih roditelja od tog 20. marta, kada su se ostvarili u ulozi roditelja, u potpunosti je podređeno njihovoj naslednici, a onda kada im uskoči neko od najbližih članova porodice i ponudi pomoć oko čuvanja bebe, Mia i Boki posvećuju se jedno drugom.

Foto: Instagram

Oni su večeras iskoristili slobodno vreme za noćni izlazak koji im je, sudeći po fotografijama koje je Boki objavio, izuzetno prijao, te su se opustili više nego što su očekivali, zbog čega je nastala fotka koja je napravila potpuni haos na Instagramu!

Naime, Boki je u jednom trenutku svoju dragu, koja mu je sedela u krilu, bez pardona uhvatio za grudi, a ovim razmenjivanjem nežnosti pohvalio se na Instagramu.

Foto: Instagram

- Pune ruke posla - napisao je Boki, čija je neuobičajena fotografija nasmejala njegove pratioce na Instagramu, koji su novopečenim roditeljima poručili da su preslatki.

D. T.

#Bojan Grujić

#Mia Borisavljević

'