AKTUELNO

Zakopali ratne sekire!

O nastupima sa "Zadrugovizije 3" dugo će se pričati, kao i o situaciji koja se dogodila Luni Đogani. Naime, kada se modna blogerka, koja je pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" započela vezu sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, pojavila na sceni, dobila je negativne ovacije publike.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: TvPink Printscreen

Kako bi je ohrabrila, pevačica Rada Manojlović, koja je bila u žiriju te noći, podržala je Đoganijevu, a taj potez izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama s obzirom na to da Manojlovićeva ranije nije bila na Luninoj strani.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Na potez poznate pevačice nije ostao nem Lunin otac, denser Gagi Đogani, koji se Radi odmah zahvalio na društvenim mrežama. Gagi je tom prilikom istakao koliko mu je drago što je pevačica bila uz njegovu naslednicu.

Foto: Printscreen Instagram

Bravo za Radu Manojlović i ostatak žirija! Hvala ljudi! Rado, volimo te! Bila si realna! Svaka čast! - stoji u Gagijevoj objavi.

Foto: Printscreen Instagram

Na osnovu ovih novih dešavanja može se zaključiti da je Radmila Manojlović zakopala ratne sekire i rešila sve probleme u komunikaciji koje je imala sa porodicom Đogani čija ćerka mesecima skreće pažnju zbog veze sa suprugom Kristine Kockar.

Autor: S. K.

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Rada Manojlović

'