AKTUELNO

Prilikom poziranja, starleta je otkrila više nego što je bilo poželjno, a onda se umešala njena mama.

Pobednica šeste sezone najglednaijeg rijalitija u regionu "Farma", Stanija Dobrojević, ostavila je bez daha pripadnike jačeg pola kada se na snimanju novogodišnjeg programa Televizije Pink pojavila u provokativnoj crvenoj haljini dubokog dekoltea.

Foto: Pink.rs

Ona je u Pinkov studio u Šimanovcima stigla sa mamom Slavicom, a odmah na ulazu novopečena pevačica srela je, sada koleginicu, Radu Manojlović.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Stanija i Rada su se pozdravile prilično prisno, a onda je Manojlovićeva uz nezaobilazno izvinjavanje zbog kašnjenja, požurila u studio.

U međuvremenu se oko Dobrojevićeve okupio veleki broj fotografa, a starleta je ponosno pokazivala svoje atribute dok je pozirala.

Foto: Pink.rs

Međutim, nije samo dubok dekolte pomutio pamet prisutnima, već i šlicevima na haljini koji su išli gotovo do struka i pokazivali možda i više nego što je starleta želela.

Naime, prisutnima nije promaklo da Stanija ispod crvene haljine nije nosila gaćice, a prilikom poziranja videlo se mnogo više nego što je bilo poželjno.

Kada je videla da je to privuklo mnogo pažnje fotografa, mama Slavica rešila je da se umeša.

Foto: Pink.rs

Stano, hajde samo malo skupi noge - obratila se Slavica ćerki, koja ju je istog trenutka poslušala.

Izgleda da je ovaj mamin savet urodio plodom, s obzirom na to da je Stanija, kada se popela na scenu, obukla donji veš.

Ponesena pesmom i atmosferom u studiju, Stanija je sve vreme igrala, te se vrlo često događalo da joj se haljina pomeri i otkrije crveni donji veš, koji je, rekli bismo, naknadno obukla.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Stanija je zbog toga, između ostalog, privukla veliku pažnju, te su sve oči bile uprte u nju.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

U jednom trenutku Stanija je na bini zaigrala i sa Mikijem Mećavom, sa kojim je bila u četvrtoj sezoni najpopularnijeg rijalitija na ovim prostorima, "Farma", a prisutnima su pokazali da se odlično slažu i gotovo sve vreme su bili nerazdvojni.

Foto: Pink.rs

Stanija je izvela svoju pesmu i napravila pravi haos u studiju, a veselila se i uz pesme svojih koleginica i kolega.

Foto: Pink.rs

Autor: M. Đ./ B. R.

#Stanija Dobrojević

#pevačica

#starleta

'