AKTUELNO

Pevačicin naslednik se bavi muzikom, ali se ne pojavljuje sa mamom u medijima.

Indira Radić svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti. Malo je poznato da ona ima sina od 25 godina. Severin Radić koji se medijski ne eksponira je autor svih pesama sa poslednjeg albuma.

Iako je je autor svih pesama sa Indirinog albuma "Niko nije savršen", koji je objavila prošle godine, Severin se do sad nije pojavljivao u domaćim medijima.

Indira je Severina dobila u braku sa muškarcem čiji identitet nikada nije otkrila. Ubrzo nakon rođenja deteta 1991. godine, Indira se sa tadašnjim suprugom i majkom iz Bosne preselila u Beograd. Međutim, kada je Severin napunio četiri godine, pevačicin muž je hteo da se vrati u Bosnu, a Indira se sa tim nije složila te je bivši suprug bez pitanja odveo sina. Nakon završenog suđenja u Srbiji i Bosni i Hercegovini, Severin je vraćen mami.

Severin je prošle godine postao Indirin muzički producent, a ona mu je dala odrešene ruke kada je njena muzika u pitanju. On se 2014. godine oženio, a mnogi tvrde da njegova supruga Elina neodoljivo podseća na Indiru.

Foto: Facebook

J. V.

#Indira Radić

#pevačica

#sin

'