AKTUELNO

Dok je davao intervju, nije ni slutio da će nekoliko sati kasnije njegova mezimica doživeti možda najteži emotivni krah do sada.

Gagi Đogani i Anabela Atijas održali su sinoć zajednički nastup na jednom prestoničkom splavu, što je privuklo veliko interesovanje medija, budući na sva dešavanja u kojima je glavni akter njihova ćerka, učesnica "Zadruge" Luna Đogani.

Budući da se finale najgledanijeg rijalitija bliži, Gagi ne može da dočeka da posle devet meseci ponovo ugleda svoju mezimicu.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

- Samo ću je zagrliti i možda ću pustiti suzu od radosti - rekao je Gagi za Pink.rs, koji se osvrnuo na ćerkin odnos sa Slobom Radanovićem, koji je znatno zahladneo nakon što je pevač sa suprugom Kristinom Kockar proslavio godišnjicu braka u hotelu.

Foto: Printscreen Youtube

- Ne mogu da gledam Lunu tako utučenu i ubijenu… Ne sumnjam ni u jednom momentu da Sloba voli Lunu. Ona je prespavala dan zato što je ljuta zbog svega - objasnio je sinoć Gagi koji, dok je razgovarao sa novinarima, nije ni slutio da će iste noći njegova mezimica doživeti novi emotivni slom, zbog kojeg se satima gušila u suzama i za svoje loše stanje krivila Slobu.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Budući da je Luna tokom svog učešća u "Zadruzi" u više navrata otkrivala razne pikanterije vezane za članove svoje porodice, Gagi će od nje zatražiti da određene stvari demantuje.

- Moraće da demantuje neke stvari, to je prvo što ću joj reći... Ipak je to zatvoreni prostor dole…. I ja razumem nju, a razumem i Slobu, kao da su opijeni unutra. Oni više ne znaju šta rade definitivno, a ne znaju ni šta pričaju - kaže Gagi.

Foto: TvPink Printscreen

Znam kako je Slobinim roditeljima!

- Osetio sam potrebu da ih posetim, jer znam koliko su to dobri ljudi. Hteo sam da ih podržim jer znam kako im je, ja sam dugo u ovom poslu, nadam se da sam im pomogao koliko sam pomogao. Samo sam želeo da im kažem da se ne sekiraju i da će sve biti u redu - objasnio je Gagi razlog svoje posete Slobinim roditeljima.

DOŽIVELA NERVNI SLOM! Luna RUŠILA PAB, vrištala i UDARALA SLOBU iz sve snage: Mrzim te, ološu, zbog tebe sam LUDA! (VIDEO)

K. Ristić

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'