AKTUELNO

Članovi žirija nagradili su je najvišom ocenom i komplimentima, ali i korisnim savetima zahvaljujući kojima će dodatno usavršiti svoje pevanje.

U večerašnjem izdanju "Pinkovih zvezdica" led je probila Fani Trančeva, devetogodišnja devojčica iz Sofije. Ona je veče otvorila pesmom Tine Tarner "River Deep Mountain High", a zahvaljujući svojoj izvrsnoj interpretaciji osvojila je svih pet glasova članova stručnog žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Svoju crvenu stolicu prvi je podigao Aleksandar Sale Cvetković, nakon kojeg su talentovanoj devojčici iz Bugarske podršku pružili i ostali članovi žirija i nagradili je peticom.

- Fani, mala devojčica, veliki moćan glas! Svaka čast, ovo si baš izvela dobro. Imaš predivan vibrato. Sav sam se naježio kada je krenula numera, morao sam da ustanem prvi. Jako si dobro pevala i sjajna ti je bila koreografija. Za mene, čista petica - bio je oduševljen Sale.

Foto: TvPink Printscreen

- Predivna si, zaista, i lepo si igrala, lepo izgledaš, kao prava devojčica, baš si lepo obučena! Ono što ću ti ja savetovati samo jeste da pratiš ritam, da ne ideš unazad kada pevaš. Ova pesma je onako vrcava, ti imaš taj stil pevanja koji te usporava u ovakvim pesmama. Moraš da vodiš računa, da imaš više ritma - posavetovala ju je Goca Tržan, nakon koje je svoj komentar dala Jelena Tomašević, a potom i Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

- Meni je sve bilo besprekorno, dobro, energično i tačno. Uvaži sve ove komentare vezane za ove nečiste tonove. Sve mi je bilo slatko kao sladoled - rekao joj je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Nastup prve večerašnje takmičarke, koja je za svoju interpretaciju dobila najvišu ocenu, pogledajte u nastavku:

D. T.

#Fani Trančeva

#Pinkove zvezdice

#pevačica

'