AKTUELNO

Voditelj se za najbrži portal u Srbiji prisetio dana kada se Slobodan Radanović takmičio u "Pinkovim zvezdama".

Za Slobodana Radanovića šira javnost prvi put čula je kada se pojavio u najgledanijem mužičkom takmičenju "Pinkove zvezde". Njemu je tada najveća podrška bila supruga Kristina Kockar, koju je kasnije prevario u rijaliti programu "Zadruga" sa Lunom Đogani.

Foto: RTV Pink

Od kada su postali stanari Bele kuće, o njihovim životima i situacijama u braku bruji ceo Balkan, a ekipa najbržeg portala u Srbiji - Pink.rs razgovarala je sa voditeljem Milanom Kalinićem o Kiji i Slobi, s obzirom na to da ih on poznaje još iz perioda kada se Radanović takmičio u "Pinkovim zvezdama".

Foto: Pink.rs

Foto: Printscreen Youtube

Sećam se. Prvo, Sloba je došao na njen nagovor u Pinkove zvezde. Ona ga je na to naterala, ona ga je gurala i ona mu je bila stvarno vetar u leđa. Baš mu je bila prava podrška. To je ono čega se ja sećam iz Pinkovih zvezda - rekao nam je Milan Kalinić.

Foto: RTV Pink

Često su se u "Zadruzi" mogli čuti komentari kako je Kija bila ta koja je Slobu najviše podržavala u njegovoj muzičkoj karijeri, da je čak njena porodica plaćala bilborde u Zrenjaninu kako bi ljudi videli na koji način mogu glasati za svog sugrađanina, da je gotovo uvek išla sa njim kao podrška dok se takmičio, ali i da je Kristina umesto Slobe davala intervjue u njegovo ime, jer to pevač nije voleo da radi.

Foto: Facebook Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se sećam da je Kija zaista bila prava Slobina podrška. Delovala mi je da je ona zaljubljena i srećna tada sa njim. To je ono što ja znam iz takmičenja - priča Milan Kalinić za Pink.rs

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, Slobodan Radanović i Kristina Kockar skoro su proslavili prvih godinu dana svog braka u hotelu, što se nije svidelo njegovoj devojci Luni Đogani. Takođe, Sloba je bio uz Kiju nedavno kada joj je preminuo otac, a čak je sa svojom suprugom išao i na sahranu. Da li će se odnos Slobe i Kije popraviti ili od pomirenja nema ništa, ostaje da vidimo.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Milan Kalinić

#Slobodan Radanović

'