AKTUELNO

Falilo je, kako žiri tvrdi, dosta srčanosti da bi na račun večerašnje interpretacije dobio najvišu ocenu.

Peti po redu večeras je nastupi Luka Škibola, trinaestogodišnji tinejdžer iz Sombora, koji je u "Pinkovim zvezdicama" otpevao hit Kejti Peri "Unconditionally".

Foto: TvPink Printscreen

Luki su svoje glasove dali Aleksandar Sale Cvetković, Leontina Vukomanović, Goca Tržan i Sergej Ćetković, dok je ovaj put u početnoj poziciji ostala Jelena Tomašević. Nakon što je podigla svoju crvenu stolicu, Jelena je izrazila žaljenje što se uvek potrefi da, kada Luka dobije četvorku, nedostaje samo njena stolica za najvišu ocenu.

Foto: TvPink Printscreen

- Svakako bi bila četvorka, da sam se ja podigla, Goca bi se spustila - objasnila je Jelena, a onda se ubacila i Goca.

Gde je krv u ovoj pesmi?! Pričali smo o tome, znači, nema pevanja ovakve pesme u "safe mode-u" (sigurnom modu). Nema štednje u ovoj pesmi. Ti si pevao tačno, izuzetno lepom bojom glasa i to je to. Ne sme ova pesma ovako da se peva. Vrlo sam srčana sad i zato ti se ovako obraćam jer si mi izuzetno drag, izuzetno volim tvoju boju glasa i nerviraš me strašno (smeh)! Znači, srce na teren, nema zezanja sa ovakvom pesmom. Pevaš fantastično, vrlo lepo to kontrolišeš, ali prestrani više da se kontrolišeš. Mora ovakva pesma da se peva iz stomaka, hoću da vidim da drhtiš kada pevaš ovakvu pesmu - dala je sve od sebe Goca da Luki objasni šta nije valjalo u ovoj interpretaciji.

Foto: TvPink Printscreen

- Nemoj mene da hejtuješ, molim te, tako se zalomilo opet. Rekla sam: "Meni je opet žao da mu ja opet dam četiri". Svejedno je ko je ostao dole... Ovo je stvarno istina. Falilo je, stvarno, više emocija, da stvarno čujemo da ti razumeš o čemu pevaš. Bilo je školski, bilo je lepo, na par mesta nije bilo ni intonativno tačno. Da je bilo srčanije, podigli bismo se svi - objasnila mu je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

Savete mu je udelio i Aleksandar Sale Cvetković, a Luka će svoju drugu šansu dobiti u baražu, na kraju večerašnje emisije.

D. T.

#Goca Tržan

#Jelena Tomašević

#Luka Škibola

#Pinkove zvezdice

'