AKTUELNO

Ovo će im olakšati život!

Nakon uspešno obavljenog zajedničkog zadatka "Neobične pojave" kada su zadrugari morali da ignorišu sve čudne situacije koje su se dešavale, Veliki šef je obavestio stanare šta će podrazumevati njihov lagodan život sve do finala.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Prošle nedelje ste konačno uspeli da obavite zajednički zadatak. Svi znate da je na samom početku rečeno da će uspeh u tom zadatku garantovati lep život to kraja ovog serijala. Osim tri obroka koje redovno dobijate, već dva dana, a dobićete i danas, postoji još jedan deo nagrade koji još uvek nismo otkrili, a sada je vreme za to! - pisalo je u prvom delu pisma Velikog šefa.

Foto: RTV Pink

Svi zadrugari pažljivo su slušali pismo koje je čitala Teodora Džehverović koja je ove nedelje vođa. Pevačicu je na ovo mesto postavila Snežana Mišković Viktorija koja je sinoć napustila "Zadrugu" jer je od strane publike dobila najmanje glasova.

Zbog uspešno obavljenog zadatka sigurno ćete do kraja serijala dobijati ceo budžet, bez smanjenja! Tako da kršenje pravila i sve ostalo što je odnosilo smanjenu budžeta, više neće biti. Nedeljni budžet sigurno će biti dve, tri i četiri hiljade dinara. Ukoliko bude bilo potrebno, bićete kažnjeni na drugačiji način! - pisalo je u pismu.

Foto: RTV Pink

Ukućani su ostali oduševljeni ovom odlukom Velikog šefa, a zatim je Teodora raspodelila budžet za ovu nedelju. Zanimljivo je da je ona najmanji deo novca dodelila svojoj majci Gordani, dečku Anđelu Rankoviću i sebi.

Nisam očekivala da će ovako biti, ali ću se snaći. Uzela sam sve u obzir i parove i ljude koji puše. Spustila sam kriterijume. To je moja odluka, jednostavno smatram da mi nismo pušači - pričala je Teodora.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi ispod u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'