AKTUELNO

Ovaj spoj niko nije mogao da zamisli.

Miki Đuričić je pre nekoliko dana svojevoljno napustio najpopularniji rijaliti format u regionu, "Zadrugu". On je svojim izlaskom zaradio diskvalifikaciju, a u Beloj kući ostavio je svoju verenicu, Nadeždu Biljić kao i psa Žutu.

Foto: Pink.rs

Najpoznatiji pčelar u Srbiji je nakon napuštanja luksuznog imanja dao izjavu za najbrži portal Pink.rs gde je naveo da nije planirao da ostatak svog života provede sa Nadeždom, kao i da ga je njeno slobodnije ponašanje sa Banetom Čolakom veoma razočaralo.

Foto: TvPink Printscreen

Miki očigledno više ne misli na Biljićevu, a u prilog tome idu i najnovije fotografije koje su osvanule na društvenim mrežama.

Đuričić je na oduševljenje svojih pratilaca podelio fotografiju iz provoda u kom je bio sa bivšom cimerkom, Minom Vrbaški.

Foto: Instagram

Da se primetiti da je Miki veoma blizak sa Minom, iako u rijalitiju nisu imali toliko prisan odnos.

Uz fotografiju na kojoj ga Mina ljubi, Đuričić je napisao "Ne brinite, samo čuvam Minu".

PROČITAJTE JOŠ: KIJA SE KLELA SLOBI U NEROĐENO DETE: Očigledno je da te volim i radim sve kako bih OČUVALA NAS AKO SE POMIRIMO! (VIDEO)

Šta se dogodilo nakon ovih fotografija, gde su bivši učesnici završili i šta će Nadežda reći kada bude videla ovaj prizor, ostaje nam da saznamo.

R. L.

#Mina Vrbaški

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

'