AKTUELNO

Otvorila dušu!

Kristina Kija Kockar večeras je gostovala kod Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou" gde je otkrila ono što je cela javnost čekala - da je Sloba i dalje voli! Nakon tog priznanja, ona se osvrnula i na to zašto je ušla u Zadrugu:

Ja nisam ušla njega da vratim, ušla sam da rešimo neka pitanja i u tome sam uspela. On treba sam da kaže, da sam zbog sebe uradi nešto što treba da reši. Mi se jesmo zaista zbližili, obavili smo par razgovora nasamo, da se drugi ne bi mešali, i nama je toga više preko glave toga. Bitno je da mi znamo, da rešimo, pa ćemo lako sve ostalo. Ovo je neka nova bliskost, on mi je baš juče rekao kako sam mu čudna, kao da sve počinjemo novo, flertovanje, muvanje, to... Videćemo, ne znam ni ja. Bitno nam je da normalno komuniciramo, posvađamo se mi. On je malo nervozan preko dana, uveče je super. - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Ona se zatim osvrnula na Lunu Đogani i Andriju Lazovića, koji su upleteni u ceo odnos između Slobe i nje:

Ja ne mogu da imam neko saosećanje niti bilo šta, on je moj muž, nisam se ja razvela ili se ona udala za njega. To je bila neka prolazna situacija, mislim da je to bila više strast i sama sam rekla kad sam ušla da od toga nema ništa. Ona je mlada devojka i sigurno će se snaći, ovakve stvari joj ne trebaju. Možda se on i ja ne pomirimo, možda su oni suđeni jedno drugom, ali neka sačeka da se razvedemo on i ja, pa onda neka proba. On sa njom treba lepo da priča, ali oni su prekinuli tu komunikaciju - rekla je Kija.
Pitao me je Duško da li ja volim Andriju. Za mene je to bila emocija koja mi je prijala u tom trenutku. Ja nisam tu zamišljala venčanja i želela bog zna šta. Mi smo to krenuli, to je trajalo kratko i on je čak govorio da ja treba sve da rešim. On je rekao da će razumeti ako se ja vratim Slobi, ja stvarno njemu ništa obećala, ali ja hoću da vidim sa Slobodanom šta treba, pa ću onda znati šta hoću i kako. Žao mi je što je on upleten u sve to, ali on je veoma zrelo odreagovao. Ja moram da završim neke stvari pa da vidimo dalje šta i kako - zaključila je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je istakla i da joj je bitno da se sve reši zbog njihovih porodica:

Kad smo pričali, rekao mi je da ne želi da se razvede od mene i da želi da da šansu našoj ljubavi, ali ovde je sve bilo javno, uvukli smo druge ljude u to. Jedan od uslova je bio da uzmem njegovo prezime (smeh). Nama je bitno zbog porodice i prijatelja da se sve reši, da nema zle krvi jer je očigledno da su oni upetljani u sve to ni krivi ni dužni - rekla je Kija.

Autor: N. Vujčić

#Amidži Šou

#Ognjen Amidžić

#Rijaliti Zadruga

'