AKTUELNO

Atraktivna manekenka našla se na meti kritika zbog odevne kombinacije koju je odabrala za odlazak na romantičnu večeru sa svojim dragim.

Pre nešto više od mesec dana u inostranim medijima pojavila se informacija da je atraktivna španska manekenka Georgina Rodrigez nova devojka Kristijana Ronalnda, jednog od najuspešnijih fudbalera današnjice, pa se zaljubljeni par više ne krije, već ih novinari i fotoreporteri sreću na mnogim gradskim događajima.

Ni njihov odlazak na romantičnu večeru nije mogao da prođe nezapaženo, pa su društvene mreže pleplavile njihove zajedničke fotografije, a mnoge njihove pratioce širom sveta šokirala je odevna kombinacija Kristijanove devojke.

Kristijano i Georgina uslikani su dok su izlazili iz jednog madridskog restorana, a iako je u glavnom gradu Španije trenutno nešto manje od deset stepeni, to atraktivnu brinetu nije sprečilo da se izazovno obuče - ona je za ovu priliku odabrala kratku haljinu žute boje, kaput, a na bosim nogama imala je samo otvorene sandale.

Nema sumnje da je greje ljubav prema zgodnom sportisti, međutim, mnogi korisnici Instagrama smatraju da se manekenka nije obukla u skladu sa trenutnim vremenskim prilikama.

Autor: D. Tanasijević

#Devojka

#Fudbaler

#Kristijano Ronaldo | Christiano Ronaldo

#Manekenka

'