AKTUELNO

Nije bilo nimalo prijatno!

Poznato je da naše muzičke zvezde rade sve i svašta kako bi bili što bolji i originalniji. Počev od pesma preko spotova do načina promocije, svako od naših pevača i pevačica uvek rade na tome da budu jedinstveni. Isto je uradio i Dženan Lončarević, ali ga je to zamalo koštalo!

Foto: Privatna arhiva

Naime, kako priča naš dobro obavešten izvor, pevač je na snimanju spota za svoju novu pesmu zamalo upao u reku!

Foto: Privatna arhiva

Sve je izgledalo komično, ali zapravo nije bilo. Dženan je morao da uđe u brodić zbog nekih kadrova, ali kako je on stajao na reci, stalno se pomerao. Baš u trenutku kada je Lončarević hteo da uđe, noga mu je skliznula i umalo je upao u reku! To je moglo da ga košta i vremena i novca, jer bi morali da prolongoraju snimanje, ali to na stranu, Dženan je mogao ozbiljno da se povredi. Na sreću, on je uspeo da se zadrži pa je sve nastavljeno bez problema - kaže naš izvor koji se našao na licu mesta.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Tragom ove informacije, portal Pink.rs je stupio u kontakt sa Dženanom da vidimo šta se tačno desilo:

Tačno je da je bio mali peh, ali na sreću, sve se dobro završilo. Iskreno, i sam se se uplašio kad mi je noga skliznula, ali sam se dobro snašao, pa smo mogli da nastavimo snimanje. Mislim da smo uradili pravu stvar i jedva čekam da moja publika čuje novu pesmu koja nosi naziv "Košava" - rekao je Dženan za portal Pink.rs.

Foto: Privatna arhiva

Još nije poznato kada će Dženanova nova pesma "Košava" kao i spot ugledati svetlost dana, ali nema sumnje da nas očekuje još jedan pravi letnji hit!

Autor: N. Vujčić

#Dženan Lončarević

#Paparaco

'