AKTUELNO

Ovog puta devojčice su dobile bolje ocene od članova stručnog žirija.

Treću grupu u večerašnjem specijalnom izdanju emisije "Pinkove zvezdice" čine Ognjen Repanović, Petar Bulatović, Leonora Gaši i Ivana Dimkovski.

Ognjen Repanović dolazi iz Paraćina i otpevao je "What's Up" grupe "4 Non Blondes".

Foto: TvPink Printscreen

Dobar si bio! Na momente fantastičan, a na momente ispadneš van koloseka, međutim, ti si konstantno zanimljiv u ovoj sezoni. Mnogo zanimljiviji nego u prethodnoj sezoni kad si bio. Meni si ti potpuno drugačiji, i što se tiče izbora pesama, i pevanja, i načina oblačenja - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

Drugi po redu u trećoj grupi predstavio se Petar Bulatović i to pesmom "Nađi novu ljubav" Saše Matića.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je ovo bilo super! Tebi fale samo još godine da se dese neke promene u tvom glasu, inače, ti si jedan izgrađen pevač već spreman za scenu. Samo polako, bez trke i sve će doći na svoje - savetovao ga je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Leonora Gaši za večeras je pripremila "Runnin'(Lose it All)" od Bijonse, Arou Bendžamina i Noti Boja.

Foto: TvPink Printscreen

Super si bila, super! Ovo je omiljena pesma moje supruge bila nekad, a sad je promenila. Lepo si ti to otpevala i ovo je stvarno jedna jako dobra pesma, kao i spot. Ne znam, nešto mi se u strofi desilo, malo si nesigurno ušla u pesmu. Ali kad je došao refren, sve je bilo jako dobro - rekao je Sale Tropiko.

Foto: TvPink Printscreen

Ivana Dimkovski iz Beograda pevala je četvrta u svojoj grupi i to hit Marije Šerifović i Adila "Ne spominji ljubav".

Foto: TvPink Printscreen

Poslednje dve devojčice u ovoj grupi bih volela da pohvalim, a Ivanu posebno zato što je stvarno emociju uspela da nam prenese istog trenutka kako je zapevala. Sve do tančina je britko, jasno, tačno izvela, nema zime za tebe, Ivana - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Ivana Dimkovski sa 49 poena i Leonora Gaši sa 46 poena sebi su obezbedile direktan plasman u polufinale, dok će se Ognjen Repanović sa 37 poena i Petar Bulatović sa 38 poena boriti u duelu.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#emisija

'