AKTUELNO

Reper se loše oseća zbog toga što je njegova devojka neraspoložena.

Andrijana Radonjić je jedina bila nezadovoljna podelom nedeljnog budžeta. Naime, njoj je Slobodan Radanović kao ovonedeljni vođa prvo dodelio 3000, a kada je shvatio da je svom rijaliti drugu Filipu Đukiću dao 2000 dinara, morao je da izvrši zamenu.

Pinkova zvezda je bila besna zbog ovoga, pa je otišla do sobe za rehabilitaciju gde je njen dečko pokušavao da je smiri i urazumi.

Foto: Printscreen Youtube

Ti imaš ego fazon zato što te nije računao u svoje ljude - rekao je Đekson, dok se Andrijana pravdala da to nije razlog - Morao je lik da ispoštuje obe žene. Uzmi te pare - savetovao je Nemanja Radonjićevu.
Neću da uzmem, zato što je prišao i prvo mi dao 3000, dao Filipu 2000 i rekao... i šta sad mi daje 500 dinara - kaže Andrijana.
Ja ću da pobegnem od ovih sranja - rekao je razjaren Đekson i bacio klupu tako jako da se sve zatreslo, a onda napustio Andrijanu.

Foto: Printscreen Youtube

Njihova rasprava se ovde nije završila. Pinkova zvezda se osamila i plakala kod štale, a onda je Nemanja očitao bukvicu svojoj devojci da raspodela novca ne treba da bude razlog njenog neraspoloženja.

Prestani da se bedačiš oko glupih para. Zato nemam devojku, kad je ona u bedaku i ja sam. Sad ne mogu da se sprdam dok si ti u bedaku. Kupićeš sve što ti treba i da uzmeš i da ne uzmeš pare. Ne znam šta se gubiš. Vrati se u realnost! Ne mogu ovde da se iskuliram, svaki dan se nerviram, kad si ti srećna, ona ja mogu da budem srećan. Kad sam se smuvao sa tobom, počeo sam da ludim. Ti to ne možeš da skapiraš - vikao je Đekson.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitaje još: SLOBA POD VELIKIM PRITISKOM?! Nakon što je saznao da je on novi VOĐA, pevač uradio OVO! (VIDEO)

Raspravu Pinkove zvezde i Đeksona možete pogledati u narednim video-snimcima.

D. B.

#Andrijana Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'