AKTUELNO

Talentovani tinejdžer iz Lazarevca, ipak, nije uspeo da impresionira žiri svojim sviračkim umećem.

Žiriju emisije "Ja imam talenat" predstavio se i četrnaestogodišnji dečak Uroš Mitrović iz Lazarevca koji je pokazao svoje umeće na bubnjevima. Pre toga, Uroš se predstavio publici Pink televizije i otkrio o čemu to mašta od najranijeg detinjstva.

Foto: Printscreen

- Tri godine sam svirao na igračkama, a sa deset godina sam dobio prave bubnjeve. Odmalena sam želeleo da budem najbolji bubnjar u Srbiji i težim ka tome da taj cilj i ostvarim - rekao je Uroš, a onda zakoračio na velelepnu scenu gde je odsvirao pesmu "Daire" grupe Smak.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Nakon pohvala koje je udelio takmičaru, glumac Srđan Žika Todorović otvoreno mu je rekao šta je to u njegovom predstavljanju falilo da bi utisak bio mnogo bolji.

Foto: Printscreen

- Nije bilo neke tvoje originalnosti, voleo bih da čujem kako ti nešto sam improvizuješ. Ovako, ostalo je na nekom nivou "skidanja" pesme. Ipak, u svakom slučaju, moram da te podržim - rekao je glumac, dok je njegovo mišljenje podelila i Danica Maksimović.

Foto: Printscreen

- Mnogo je jednolično i uvežbano po originalu, verujem da ti to možeš mnogo bolje... I sam znaš. Ja nisam za - iskrena je bila Danica.

Foto: Printscreen

Ni pevačica Ana Nikolić nije bila prezadovoljna onim što je videla, ali je primetila da Uroš poseduje talenat. Ipak, nedovoljno razvijen za ovaj šou-program.

- Ti si jako mlad, jesi talentovan, ali nedovoljno za "da" - rekla je Ana, dok je njenu odluku podržao i njen suprug Stefan Đurić Rasta.

Foto: Printscreen

- Ne bih da sudim o tvom sviranju - za tvoje godine je super i sve je na mestu, ali to ipak nije na tom "level-u" za ovakav šou. Super je, nastavi da se baviš time, ali ja nisam "za" - rekao je Đurić.

Uroš nije imao dovoljno glasova kako bi se plasirao u narednu fazu takmičenja, pa je scenu napustio uz obećanje da će se potruditi da bude još bolji.

Autor: D. Tanasijević

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Srđan Žika Todorović

#Stefan Đurić Rasta

#pevačica

'