AKTUELNO

Starleta je, navodno, poslednji put viđena u Budvi pre tri dana.

Soraji Vučelić nedavno je zabranjen ulazak u Srbiju, te su je, odmah po sletanju na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" pripadnici policije deportovali u Crnu Goru, budući da je njihova državljanka. Nakon skandala o kojem bruji domaća javnost usledio je još jedan - oglasio se starletin prijatelj, koji tvrdi da je njen PR, i objavio da Vučelićeva navodno nema pristup svom broju telefona i da se ne zna gde je od kraja prošle nedelje.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

- Molim sve kolege novinare da se uzdrže od morbidnih poruka sa Vibera koji pripada Soraji Vučelić i da ne objavljuju informacije koje stižu sa njenog broja, jer nije poznat identitet osobe koja šalje takve poruke. Moram da napomenem da imam informaciju da je nestanak Soraje Vučelić prijaveljen Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore i da čekamo na zvanični ishod istrage, ukoliko je informacija tačna - napisao je on i dodao da je Soraja, navodno, zadnji put locirana 3. juna u Budvi i zamolio da mu se javi svako ko ima bilo kakvu informaciju o njenom kretanju.

Foto: Instagram

Podsetimo, Soraja, ili neko ko se predstavljao kao ona, sa njenog broja je pre nekoliko dana poslao poruku kako je "više nema", što je zabrinulo njene prijatelje.

Foto: Instagram

Pink.rs

#Soraja Vučelić

'