AKTUELNO

Gest koleginice ju je dirnuo i oduševio!

Po medijskim kuloarima često se mogu čuti priče da na estradi sve puca od sujete i zavisti, te da su među kolegama, posebno pevačima, iskrena prijateljstva retka pojava. Međutim, ipak postoje primeri koji su tu da te priče demantuju, a živ dokaz za to su i dve pevačice koje su iskrena podrška jedna drugoj!

Foto: Rajko Ristić

Naime, na nedavno održanoj promociji albuma prvenca Jelene Kostov pojavio se veliki broj njenih kolega među kojima su: Nikolina Kovač, Mia Borisavljević, Aleksandra Mladenović, Katarina Grujić, Ljupka Stević, Tamara Milutinović, Aca Živanović, Nemanja Stevanović i mnogi drugi... Među njima je bila i pevačica poznata po raskošnom vokalu Ivana Selakov koja je iskoristia priliku da Jeleni javno čestita na promociji i albumu.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Ivana je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju cd-a Jelene Kostov ''Moje drugo ja'' i uputila joj javno iskrene čestitke, što je njenu koleginicu u najmanju ruku dirnulo i oduševilo.

- Čestitke dragoj Jeleni Kostov na divnoj promociji i albumu - napisala je Ivana u okviru objave na Instagramu, a Jelena joj se odmah zahvalila na društvenoj mreži.

PROČITAJTE JOŠ: EMA JE POPILA POLA MORA: Ilda otkrila sa kakvim PROBLEMOM se susrela na letovanju zbog svoje naslednice!

- Koliko je bogatstvo imati te za prijatelja - napisala je Jelena Ivani i dodala nekoliko srca, čime je potvrdila da su prijatlejstva na estradi ipak moguća!

Autor: M. K.

#Ivana Selakov

#Jelena Kostov

#Prijatelji

#album

#pevačica

'