AKTUELNO

Još jedna neverovatna nedelja je pred vama jer vas u vašoj omiljenoj emisiji o poznatima "Premijera-Vikend specijal" od 14 časova očekuju nove ekskluzivne priče o poznatima.

U ovonedeljnoj epizodi ekipa "Premijera-Vikend specijala" ide sa najvećom balkanskom zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović u Frankfurt, gde će održati koncert sa kolegom Acom Lukasom.

Foto: TvPink Printscreen

Pored koncerta u Frankfurtu, na ovom putovanju sa Cecom sumiramo veliki jubilej - 30 godina više nego uspešne karijere koju su obeležili brojni hitovi i spektakularni koncerti.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko su devojke koje su pred milionima gledalaca priznale da vole isti pol - uživo iz domova Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković otkrivamo pravu istinu.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditeljki par Tijana Prica i Ognjen Nestorović će u studiju ugostiti jednu od trenutno najpopularnijih pevačica na javnoj sceni, Katarinu Grujić, koja je nedavno objavila svoj album prvenac "Jača doza mene".

Foto: TV Pink Printscreen

Jedna od njenih novih pesama nosi naziv "Nisam kao druge", a da li zaista nije kao druge, otkriće upravo u emisiji "Premijera-Vikend specijal".

Foto: Printscreen Youtube

Kao i uvek, ekskluzivne vesti doći će vam i sa portala Pink.rs, gde će sa našim novinarem razgovarati bivša zadrugarka i "Pinkova zvezda" Zorana Stefanov.

Ne propustite još jedno izdanje najgledanije emisije o poznatima "Premijera-Vikend specijal" u nedelju 10. juna od 14 časova samo na TV Pink!

Autor: V. T.

#Premijera-Vikend specijal

#Svetlana Ceca Ražnatović

'