AKTUELNO

Priznaje da redovno prati dešavanja u Beloj kući.

Atraktivna pevačica Mia Borisavljević porodila se pre manje od tri meseca i na svet donela devojčicu Emu, a kako otkriva za Pink.rs, tokom trudnoće mnogo vremena provela je uz najgledaniji rijalitiji na našim prostorima ''Zadruga''.

PROČITAJTE JOŠ: MOŽDA SE SA NJIM NEĆU VIDETI NIKAD VIŠE U ŽIVOTU! Nakon susreta sa Gagijem, Kijina mama progovorila o njemu i Anabeli: Ja sam ZGROŽENA!

Foto: E-stock

- ''Zadrugu'' sam mnogo pratila dok sam bila trudna, imala sam mnogo slobodnog vremena, ali to je zarazno. Sada moram da ispratim do kraja sve. Iznenadim se svaki dan, stalno se dešavaju neke nepredvidive situacije - kaže novopečena mama za naš portal i dodaje da joj je posebnu pažnju privukao ljubavni trougao o kojem bruji region.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić, Privatna arhiva

- Što se tiče tog ljubavnog trougla o kojem svi pričaju, ja moram da kaže da ja ne bih bila ni u čijoj koži. Nema tu na čijoj sam strani i koga podržavam, a koga ne. Jednostavno mislim da su te njihove životne priče katastrofa i da tu nikom nije lako i to nije nimalo smešno, ali je svakako gledaocima veoma zanimljivo. Ne bih ja tu bila ni u čijoj koži - rekla je Mia i otkrila kakvo mišljenje ima o Slobi Radanoviću.

- Sloba je kao ping pong loptica. On da zna bolje, on bi se ponašao bolje, očigledno je da je on neodlučan što se tiče svega u životu.

Foto: TV Pink Printscreen

Miu smo pitali i kakvo mišljenje ima o koleginici Anabeli Atijas koja je javno podržala postupke svoje ćerke Lune Đogani i njenu vezu sa oženjenim čovekom u rijalitju.

- Anabela to sve gleda iz drugog ugla i ona razume svoje dete i kako je ona postupila. Moja Ema ima dva meseca i ja uopšte ne mogu svoje dete da zamislim na Luninom mestu. Nemam predstavu kako bi to izgledalo. Moj savet svim ljudima je da ne sude drugim ljudima dok ne dožive i sami neke stvari - zaključuje pevačica.

Foto: Pink.rs

Autor: M. K.

#Mia Borisavljević

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#pevačica

'