AKTUELNO

Popularna pevačica rešila je da se u potpunosti vrati na javnu scenu.

Emisija "Amidži šou" vas i ovog puta očekuje u dobro poznatom terminu - utorak je na TV Pink od 23 časa rezervisan za najbolju zabavu i aktuelne goste.

Posle višegodišnje medijske pauze i rođenja ćerke Viktorije, na domaću javnu scenu vraća se Slavica Ćukteraš sa novim hitom "Da bih s tobom ostala".

O razlozima za povlačenje iz javnog života, roditeljstvu, ali i planovima za veliki povratak, Slavica će govoriti upravo u emisiji "Amidži šou".

Da li su u vezi ili ne, šta se krije iz naslova o njihovoj navodnoj romansi, ali i odgovore na mnoga druga pitanja koja interesuju javnost, daće Milica Pavlović i Aca Lukas.

Posle velikog uspeha sa pesmom "Ego", koja na Jutjubu ima skoro 60 miliona pregleda, Milan Stanković će u emisiji "Amidži šou" predstaviti novu pesmu "Trance". I ovu pesmu je, kao i "Ego" radio sa popularnim reperima Bubom Korelijem i Džala Bratom, a spot je snimao u Tokiju.

Foto: Printscreen Youtube

U ovonedeljnoj emisiji saznaćete premijerno ko je novo zaštitno lice "Elite Model Look"-a za Srbiju.

Dobra zabava je zagarantovana, zato ne propustite novo izdanje emisije "Amidži šou" u utorak 12. juna od 23 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#AMI G SHOW

#Aca Lukas

#Amidži Šou

#Milan Stanković

#Milica Pavlović

#Ognjen Amidžić

#Slavica Ćukteraš

#Televizija Pink

#emisija

'