AKTUELNO

Sud doneo odluku!

Prvi osnovni sud u Beogradu zakazao je za 2. jul početak suđenja Luki Lazukiću povodom optužbi da je izvršio porodično nasilje nad suprugom, pevačicom Natašom Bekvalac, a njemu će moći da prisustvuje javnost.

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu podnelo je 16. maja sudu optužni predlog protiv Lazukića zbog krivičnog dela "nasilje u porodici" za koje je zaprećena kazna od tri meseca do tri godine zatvora. Nakon toga mu je sud produžio meru zabrane prilaska i komunikacije sa suprugom, koja može da traje do okončanja krivičnog postupka.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Lazukić se tereti da je pevačici iz Novog Sada naneo lake telesne povrede u noći između 12. i 13. aprila. Što se tiče njegove krivične prijave protiv supruge kojom je tereti za lažno prijavljivanje, o njoj će biti odlučeno nakon okončanja postupka za porodično nasilje. Lazukić na saslušanju kod tužioca nije negirao da je sukoba između njega i Nataše bilo, ali je negirao da ju je tukao i šutirao. Pored toga, on je podneo i krivičnu prijavu protiv njenog oca Dragoslava Bekvalca zbog krivicnog dela nasilje u porodici.

Foto: Pink.rs

Nataša je uzela muževljevo prezime Lazukić, i krajem februara rodila njihovo zajedničko dete.

Autor: Pink.rs

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

'