AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje emisije "Magazin In".

Sanja Marinković će ove subote od 17 časova u svojoj autorskoj emisiji "Magazin In" ugostiti aktuelne ličnosti iz javnog života Srbije.

Tema ovonedeljne emisije biće najgledaniji rijaliti "Zadruga", a o ovom fenomenu govoriće bivše učesnice Viktorija, Bebi Dol i Žiža Stojanović, zatim učesnice "Farme" Vesna Vukelić Vendi i Dragica Radosavljević Cakana, kao i brat Teodore Džehverović, Sava Džehverović i Viktorijina ćerka Tara Milenković.

Foto: RTV Pink

Ne postoji bolji način da se vidi ko je kakav čovek, nego kroz rijaliti - rekla je Vendi na samom početku rijalitija, s obzirom da ima iskustva sa ovim formatom.

Foto: RTV Pink

Tokom boravka na "Farmi", Bebi Dol i Vendi su se često svađale, a do sukoba je došlo i u emisiji "Magazin In".

Vas dve inače imate neraščišćene račune? - pitala je Sanja Bebi Dol i Vendi.
Ne, ne, Bože sačuvaj - pokušala je da smiri situaciju Bebi Dol, ali to nije bio slučaj sa Vendi.

Foto: RTV Pink

Naime, Vendi nije štedela reči kada je komentarisala Bebi Dol.

Taj što ne zna nacionalnu geografiju, dođe i veže konopčić oko Bebi Dol i kaže: 'Sada ćemo da je demaskiramo. Vidi, sine, na šta je ona spremna, koliko je to mali čovek, vidi kako ona gmiže pred pacovima' - govorila je Vendi u svom stilu, ali ju je voditeljka odmah prekinula kako ne bi došlo do većeg sukoba.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Daj Vendi, nemoj da zezaš - rekla je Sanja.

Kao neko ko je do skoro bio u "Zadruzi", Viktorija je bila spremna da komentariše učesnike koji su i dalje u rijalitiju.

Oni ulaze u rijaliti i kao da ne mogu sami da spavaju, nego uleću u prvi krevet - rekla je Viktorija na temu svih veza koje su se dogodile u prethodnih devet meseci u "Zadruzi".

Foto: RTV Pink

Nezaobilazno je bilo i da gosti komentarišu ljubavni trougao Luna-Sloba-Kija, koji je podelio milionski auditorijum.

Bilo je u startu jasno da je nešto trulo u državi Danskoj - opisala je Viktorija situaciju između ovo troje učesnika, a Žiža je dodala:
Al' ne možeš da nađeš šta.

Foto: RTV Pink

S obzirom na to da je još nepunih nedelju dana ostalo do kraja "Zadruge", Viktorija sa gledaocima podelila svoje mišljenje o tome šta će se do finala još događati.

Sad će biti krvi do kraja, neće birati sredstva da se izbore za četiri automobila ili pet putovanja - rekla je rok legenda.

Kako su mu u "Zadruzi" i majka Goca i sestra Teodora, Sanju je zanimalo da li je Savu ikada potreslo nešto što im se dogodilo u rijalitiju.

Da li si preplakao neku noć zbog mame i sestre? - pitala je Sanja, a Sava je imao spreman odgovor:
Iskreno ne, ali tata jeste.

Foto: RTV Pink

Šta će jo gosti otkriti o sebi, saznaćete u novom izdanju emisije "Magazin In" u subotu 16. juna od 17 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Bebi Dol

#Dragica Radosavljević Cakana

#Magazin In

#Sanja Marinković

#Sava Džehverović

#Snežana Mišković Viktorija

#Tara Milenković

#Televizija Pink

#Vesna Vukelić Vendi

#emisija

#Žiža Stojanović

'