AKTUELNO

Još je to sve sveže, ja sam je ubeđivao da mi se javi, jedva mi se javila - otkrio je Bane specijalno za naš portal.

Iako se Bane Čolak i te kako obradovao napuštenjem Zadruge posle devet meseci njegovog boravka, on je u emisiji priznao i da će mu biti teško da se navikne na spoljni svet u kojem ne zna ni šta ga još uvek čeka.

Foto: TvPink Printscreen

Njegova porodica i prijatelji dočekali su ga sa velikom radošću, a ono o čemu se nekoliko nedelja spekulisalo je njegova emotivna veza sa Katarinom. Izvori koji su njima bliski otkrili su da je njihova romansa doživela krah, a mi smo sa njim odmah stupili u kontakt kako bismo saznali šta mu je devojka poručila odmah nakon njegovog izlaska.

Čuli smo se sinoć, ne znam... Još je to sve sveže, ja sam je ubeđivao da mi se javi, jedva mi se javila. Ne znam, rekla je da se vidimo pa ćemo tad da pričamo i vidimo kao i šta. Njoj je sve čudno, dugi period 9 meseci, a veruj mi da ne znam ni ja.Zamerila mi je zbog Nadežde, Nene, Anđele... ja sam to pričao i unutra. Ona je na početku pričala da raskinemo, ja sam insistirao da uđem kao da sam zauzet. Ja nju razumem, mi smo iz male sredine, sve se čuje i sve se zna. Kad izađe napolje, kaže da su je ismevali i upirali prstom u nju. Ja se nadam da će da mi oprosti, dok ne popričamo ništa ne znam - priznao je Bane.

Foto: Instagram

Da li će mu devojka oprostiti zbog svega što joj je Čolak u najgledanijem rijalitiju i pred milionskim auditorijumom, preostaje da sačekamo.

K.Ristić

#Bane Čolak

'