AKTUELNO

Priprema prostora se uveliko privodi kraju, a navodno će se ispred sale nalaziti i cvetni trg kroz koji će prolaziti gosti.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović reći će sudbonosno "da" u Beogradu pred oko 1.000 zvanica. Gosti polako pristižu iz celog sveta, a vodiće se računa o svakom detaju.

Biće to najveća svadba na srpskoj estradi, a dan uoči slavlja uveliko se završavaju sve pripreme. Stiglo je cveće, uređuje se prostor, sve je užurbano za venčanje decenije.

Foto: TV Pink Printscreen

Priprema prostora se uveliko privodi kraju, a navodno će se ispred sale nalaziti i cvetni trg kroz koji će prolaziti gosti.

Kako prenose pojedini mediji, za dekoraciju čitavog prostora izdvojili su nešto manje 70.000 evra, u to je uključen veliki zeleni vrt, dijamantska dekoracija koja visi sa vrha hale, velelepni lusteri koji će biti u celoj hali, poseban oltar i mnoge druge stvari koje će oplemeniti prostor i dati mu dodatnu toplinu. Sve će biti gala. Mladenci su cveće poručili iz Holandije, a angažovali su i dekoratera.

Foto: TvPink Printscreen

Stižu kuvari iz najboljih restorana. Iz Hrvatske će biti riblji meni, iz Crne Gore specijaliteti od morskih plodova, a iz Sarajeva ćevapi. Na švedskom stolu će se naći i specijaliteti iz Opatije, Niša, a biće poslužen i kavijar, koji će biti dopremljen iz Moskve".

Posebna pažnja je posvećena svadbenoj torti, koja će biti na deset spratova. Svaki će biti drugačijeg ukusa, a birala ih je Aleksandra.

Aleksandra će nositi dve venčanice, od kojih će jednu nositi na crkvenom venčanju, dok će se u drugu presvući u večernjim satima.

Autor: Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Filip Živojinović

#pevačica

#svadba

'