AKTUELNO

A nije propustila priliku i da maksimalno podrži pobednicu Zadruge, Kristinu Kockar.

Teodora Džehverović koja je svojim stavom i celokupnim učešćem osvojila srca publike, dobila je treći plasman u supefinalnoj noći.

Pevačica je istakla da to ni najmanje nije očekivala ali da joj je drago što se ipak našla na listi omiljenih.

Čim je zvanično napustila Zadrugu, ekipa sa portala Pink.rs je iskoristila priliku da se obrati Džehverovićki, pa smo je odmah upitali kako komentariše pobedu Kristine Kije Kockar.

Foto: Pink.rs

Ja sam rekla, prosto, da je bilo drugačije ja bih se razočarala u ovoj priči. Bilo bi jak ružno da pobedi ljubavnica. Ja ne kažem da je Luna to ali faktički tako ispada - rekla je Teodora.

S obzirom na to da je njena mama Gordana Dzehverović pre samo nekoliko dana napustila rijaliti, mi smo je zamolili da nam iskreno prizna da li je imala odnose sa svojim dečkom Anđelom Rankovićem dok je ona bila tu, a njen odgovor bio je sasvim očekivan.

Nisam, mi smo se zaista sudržavali i kad ona nije bila tu i zbog kamera i zbog svega. Potrudili smo se da svoje hormone stavimo na minimum i mislim da smo uspeli da se izborimo, jer nismo želeli da to bude samo seks, mi vodimo ljubav... - rekla je Džehverovićeva.

Foto: Printscreen Youtube

Mlada pevačica nije sakrila da je za mnoge stvari bila suzdržana zbog svoje majke koja ju je kritikovala i ulazila u žestoke sukobe sa njom pred milionskim auditorijumom. Priznala je da Gocu ne krivi ni za šta, ali da oseća i te kako veliku zahvalnost što je upravo njen stav podstiče da pokaže svoje kvalitete.

Jako teško, ona je otišla, evo sad sam izašla i ja. Ni ona samoj sebi ne bi dozvolila da me bije, ona je uvek želela savršenstvo. Trudi se da svaki dan pokažem svoj maksimum, ona je uvek stroga, ali je uvek u pravu. Nikad se nije desilo da roditelji nisu u pravu, uvek treba poslušati njihov savet jer su i iskusni. Ja želim da slušam nju - priznala je mlada pevačica za kraj intervjua.

S.Kuvekalović/ K.Ristić

#Teodora Džehverović

'