AKTUELNO

Pobednica "Zadruge" napravila je opštu pometnju na koncertu Jale i Bube.

Popularni dvojac Jala Brat i Buba Koreli večeras nastupa na dupke ispunjenom Tašmajdanu, gde su se sjatile hiljade njihovih fanova, ali i brojne javne ličnosti među kojima su i zvezde rijalitija "Zadruga".

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Njihov spektakularni koncert nije želela da propusti pobednica "Zadruge" Kristina Kija Kockar, koja je na Tašmajdan, gde su svi koji su je sreli skandirali "Kija do pobede!", došla u društvu najbolje prijateljice iz rijalitija Ane Korać, Milana Miloševića, Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

- Non stop sam aktivna, na trista sam strana, uopšte se nisam odmorila, ali sve su to slatke muke - rekla je Kija za Pink.rs, a potom otkrila da li je u komunikaciji sa suprugom Slobom Radanovićem.

- Poslao mi broj, ali mi to nije stiglo, pa me je posle pozvao da mi kaže da mi je poslao broj... Ali, posle toga se nismo čuli - otkrila je Kija.

Foto: Pink.rs

Ona je, takođe, istakla da je preuzbuđena zbog koncerta Jale i Bube, kao i da je u rekordnom roku zavolela sve njihove hitove.

- U Zadruzi smo ih non stop slušali i zavoleli, njihove pesme su nam bile himne. Momci su hitmejkeri, prave zaista pravo ludilo - rekla je Kija.

Foto: Pink.rs

S. K. / D. T.

#Buba Koreli

#Jala Brat

#Kristina Kockar

#Slobodan Radanović

'