AKTUELNO

Ovo će vas ostaviti bez teksta.

I nakon završetka rijalitija koji obara sve rekorde gledansti ''Zadruga'', interesovanje medija za ljubavni trougao ne jenjava. Tako su i dalje jedna od glavnih tema domaćih medija upravo Kristina Kija Kockar, Luna Đogani i Sloba Radanović.

Foto: RTV Pink

Mi vam sada otkrivamo i kako je izgledao prvi Lunin i Slobin razgovor otkad su napustili Belu kuću.

- Čuo sam ceo njihov razgovor, sve znam šta su pričali tih par minuta, bili su ono... Baš rezervisani. Taj prvi razgovor imali su noć posle finala, kad je bila ona oproštajna žurka. Sloba ju je pitao je l' ide na žurku, ona mu je rekla da će doći, pa joj je on dodao da su i njega zvali, da dolazi i on - rekao je dobroobavešteni izvor, koji je preslušao snimak razgovora Slobe i Lune, a potom dodao da je Luna samoinicijativno pokrenula priču o Kiji.

Foto: Pink.rs

- Rekla mu je: "Hej, srela sam danas Kiju" i onako, nasmejala se. Sloba je odmah pitao šta i kako, pa mu je Luna rekla da je srela nju i Teodoru onu malu, Džehverovićku, kad je išla kod frizera tog popodneva. Sloba ju je pitao: "Je l' ti se javila?", a Luna mu je rekla da nije, da misli da se Kija pravila da je nije videla i to je to, ćao-ćao, ništa više nisu pričali niti se dogovarali da imaju neki razgovor, da se vide i slično - do detalja je ispričao izvor, koji je insistirao da mu ne otkrivamo ime.

Foto: Pink.rs

D. Tanasijević

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'