AKTUELNO

Pevač priznao zbog čega se najčešće posvađa sa svojom suprugom.

Ognjen Amidžić, voditelj jedne od najgledanijih emisija zabavnog karaktera "Amidži šou" je oženjen sa Danijelom Dimitrovskom sa kojom ima sina Mateju. Iako im brak funkcioniše na zavidnom nivou, šarmantni voditelj je otkrio da njihov, pa i svi ostali brakovi imaju ponekad probleme.

On i njegova supruga su se usaglasili da imaju jedan bračni problem, a to su sitne svađice.

Foto: E-stock/Danijel Milutinović

Svađamo se, normalna stvar. Ne sećam se oko čega smo se poslednji put svađali, ali verovatno zato što ja nisam sklonio stvari sa stolice. Menr mrzi da ostavim stvari gde treba, pa tako u hodu ostavim gde stignem... Ali kao i svi razne stvari. Hvala Bogu nemamo ozbiljnijih svađa - rekao je Ognjen.

S obzirom na to da njihov skladan brak traje nekoliko godina, a kao plod njihove ljubavi se rodio sin Mateja, voditelj je ekskluzivno za emsiju "Premijera" otkrio da li on i njegova supruga planiraju prinovu i kada.

Što više da je dece, ali sad nemam datum. Ili ono dok si u pelenama, nastavi dok si u tome ili kada malo tu priču prođeš kada se sve postavi na noge, da ponovo možeš da se posvetiš tome. Videćemo, mi smo sad u ovoj drugoj opciji - kaže voditelj.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NAKON POBEDE U ZADRUZI KREĆE SA NASTUPIMA! Kija Kockar izlazi pred publiku U KLUBU GDE JE PRVI PUT NASTUPIO NJEN MUŽ i to sa NJIM! (FOTO)

Ukoliko ste propustili dešavanja sa javne scene prethodnih dana, o svemu se detaljnije možete informisati u narednom video-snimku.

D. B.

#Ognjen Amidžić

#Premijera

'