AKTUELNO

Nakon što su mnogi posumnjali da su Dragana Mirković i Dara Bubamara u "Pinkovim zvezdama" razgovarali baš o njoj, pevačica Mira Škorić rešila je da se oglasi i otkrije istinu o dugovanju novca.

Sinoćnja epizoda "Pinkovih zvezda" privukla je ogromnu pažnju milionskog auditorijuma širom Balkana, a domaća javnost ne prestaje da govori o onome što se desilo na samom početku emisije - naime, Dara Bubamara i Dragana Mirković vodile su zanimljiv razgovor uoči samog početka snimanja, pa su se dotakle i izvesne Mire kojoj je Mirkovićeva svojevremeno pozajmila veliku količinu novca.

Foto: Printscreen Youtube

- Ali, Mira jedno priča, drugo radi. Mnogo je negativna. Tražila mi je pare na zajam, ja joj nisam dala, pa me je kasnije pljuvala - otkrila je Dara svojoj koleginici i prijateljici na početku razgovora, a onda je Dragana rekla da je dotičnoj Miri pozajmila novac.

Foto: YouTube screenshot

- Ja sam joj dala, bilo mi je baš žao, gubi stan. I to sam se čula sa službenicom iz banke, ona mi je rekla… Sama sam joj dala, jer sam ja takva - objasnila je Dragana, a Bubamaru je zanimalo da li je Mira taj novac vratila. Kada je dobila odričan odgovor, kratko je rekla:"Sram je bilo!", nakon čega su prekinule ćaskanje.

Snimak njihove konverzacije privukao je ogromnu pažnju, a mnogi su odmah pomislili da je zagonetna Mira, zapravo, njihova koleginica Mira Škorić.

Foto: Kobra

Škorićeva je oštro demantovala da su Dara i Dragana na početku emisije razgovarale o njoj.

- One o meni nisu pričale. Ja nikome ništa ne dugujem! - kratko je rekla Škorićeva, dodavši da je sa Darom i Draganom u dobrim kolegijalnim odnosima.

U video-snimku se možete podsetiti kako je izgledala Darina i Draganina konverzacija:

Autor: D. Tanasijević

#Dara Bubamara

#Dragana Mirković

#Mira Škorić

#Pinkove zvezde

#Televizija Pink

#Zvezde

#pevačica

'