AKTUELNO

Kija, Luna i Sloba ponovo na okupu!

Glavni akteri ljubavnog trougla koji je obeležio prvu sezonu rijalitija ''Zadruga'' Kristina Kockar, Slobodan Radanović i Luna Đogani su jedni od gostiju koji će se pojaviti u večerašnjoj emisiji Amidži šou. Njih troje su nakon izlaska iz Bele kuće imali nekoliko puta priliku da se sretnu, ali svaki put su bili na distanci.

Foto: Pink.rs

Ekipa portala Pink.rs je došla u posed fotografija kako se Luna i Kristina šminkaju pred večerašnje gostovanje kod Ognjena Amidžića. Njih dve, kako saznajemo, nisu progovorile nijednu reč, Kija se posvetila svojoj kumi Vanji Ibrahimović, a na blogerku ne obraća pažnju.

Foto: Pink.rs

Pet minuta nakon što su njih dve ušle u šminkernicu pridružio im se i Sloba, obe ih je kratko pozdravio oslovljavajući ih samo imenom i rukujući se, a one mu isto tako uzvratile. Nakon toga, Kija je od Slobe zatražila jednu stvar.

Jesi li mi poneo naočare - upitala je Kija.
Nisam - odgovorio je kratko Sloba.

Foto: Pink.rs

Znala sam - uzvratila je Kija.
Majke mi nisam namerno, setio sam se u kolima - rekao je Sloba, a potom otišao iz šminkernice.

Foto: Pink.rs

Da li je Sloba ovo želeo da iskoristi kao priliku da se susretnu nasamo i porazgovaraju o svom odnosu i da naravno, Kristina uzme svoje naočare, ostaje da saznamo.

Pročitajte još: IMALA SAM VELIKU TREMU: Matora UPOZNALA Sanjinu mamu, a evo šta joj je KUPILA i kako je prošao prvi SUSRET! (FOTO)

D. B. / M. Đ. /S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'