AKTUELNO

Sve te pogrdne priče nastale su upravo onda kada sam ugradila silikone - ispričala je Ana.

Atraktivna zadrugarka Ana Korać sve je popularnija zahvaljujući učešću u "Zadruzi", najgledanijem rijalitiju u regionu. Ona je, kako kaže, pristala da bude deo šou programa jer je želela da razbije predrasude o sebi. Zahvaljujući svom zanosnom izgledu i estetskim hirurgijama kojima se podvrgla bila je od strane pojedinaca etiketirana kao osoba sumnjivog morala, a pričalo se i da ima veze sa prostitucijiom.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Zadrugarka se odmah po izlasku iz rijalitija oglasila ovim povodom i demantovala da se bavi najstarijim zanatom.

-Nikakve veze sa prostitucijom nemam, mada sam čula da to pričaju o meni. To me ne dotiče i neka oni pričaju, a ja ću da uživam. Kod nas to ide ovako - čim devojka ugradi silikone, ona je ovakva i onakva. Sve te pogrdne priče nastale su upravo onda kada sam ugradila silikone. Ljudi misle da sam cela plastična, a ja sam radila samo nos i grudi. Ni na to se ne obazirem, jer znam ko sam - kaže Ana.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ana je u Zadruzi stekla velika prijateljstva, a Kristini Kockar, još uvek zakonitoj supruzi Slobodana Radanovića bila je najveća podrška. Inspirisani ovom pričom upitali smo je da li bi i ona probala bilo šta sa oženjenim muškarcem i šta bi uradila da je bila na mestu njene drugarice Kije.

- Nikada nisam bila sa oženjenim muškarcem, niti bih mogla da se nosim s tim. Da je moj muž kao Sloba, morala bih da ga ubijem! I njega i njegovu ljubavnicu. Ne bih ja to zaista mogla da gledam i da prihvatim da neko moj ide kod druge u krevet i pored nje spava - iskrena je Ana.

Foto: Pink.rs

Iako je njenoj najboljoj drugarici Soraji Vučelić zabranjen ulazak u Srbiju zbog povezanosti sa kriminalnim miljeom, Ana kaže da to nije uticalo na njihov odnos.

- Upoznata sam, naravno, sa svim što se desilo i kažem vam - napravili su od komarca magarca. Soraja je i dalje moja najbolja drugarica i ta zabrana ni po čemu nije uticala na naše prijateljstvo, niti bi ikad tako nešto mogli da nas posvađa. Previše mi nedostaje i jedva čekam da je vidim - kaže Ana Korać.

Pink.rs.

#Ana Korać

'