AKTUELNO

Skontali smo da odradimo duet da bude u našem fazonu, spojićemo nešto - Sara i Vojke su samo za portal Pink.rs otkrili mnogo toga.

Pinkova Zvezda Sara Reljić i posle devetomesečnog boravka u Zadruzi i dalje aktivno provodi vreme sa svojim dečkom Vladanom Vojnovićem Vojketom sa kojim je započela vezu pred kamerama.

S obzirom na to da se oboje profesionalno bave muzikom, bilo je evidentno da će se u skorije vreme zajedno naći na sceni. Međutim, ono što se ne podudara jesu žanrovi, a Vojke je samo za naš portal otkrio da će ipak napraviti neki balans.

Foto: Pink.rs

Što se moje karijere tiče, skontali smo da odradimo duet da bude u našem fazonu, spojićemo nešto, ali pre će biti da je u mom. Mogu ja da snimim šta hoćeš, ali to bi bilo glupo - rekao je Vojke.

Iako su devet meseci bili pod budnim okom kamera, nijednom nisu dali povoda za komentarisanje od strane zadrugara, ali su zato u spoljnom svetu nailazili na mnoge situacije koje su mogle da utiču na njihovu idiličnu vezu.

Foto: Pink.rs

Da se Vojke i ja ne vidjamo pa i da pomislimo da je nešto od svega što su plasirali istina, a ovako odmah provalimo. Bilo je u novinama da sam našla neke poruke, ali to je smešno - rekla je Sara.
Ma ja to samo dobro krijem - rekao je kroz smeh Vojke.

Foto: Pink.rs

K.Ristić

#Sara Reljić

#Vojke Đans

'