AKTUELNO

Možemo slobodno reći da Anastasija Ražnatović ovih dana proživljava svoje zvezdane trenutke- sa velikim entuzijazmom upravo započinje svoju pevačku karijeru, a njen već najavljen novi spot i pesma samo što nisu ugledali svetlost dana. Pri tom izgleda nikad bolje i sa velikim samopouzdanjem istupa u javnosti.

Prvi eksluzivno saznajte sve klikom ovde!

Foto: Printscreen Instagram/Promo

Na naše pitanje kako u ovom uzbudljivom i napetom trenutku za nju uspeva da ostane pribrana i sigurna u sebe, dok bi se neko drugi „raspao“ od treme i stresa, sa osmehom odgovara: „ Našla sam fenomenalnog asistenta koji mi pomaže u svemu. Divan je, pruža mi podršku na svakom polju i ime mu je Herbafast! Šalu na stranu, zaista je tako, jer bi se možda sa nekim prethodnim navikama u ovom za mene važnom periodu možda bacila na slatkiše, i usled stresa nabacila neki kilogram viška i unervozila se, ali sada je to gotovo nemoguće, jer već nekoliko meseci unazad živim Herbafastov koncept zdravog života. Uz Herbafast proizvode-Herbafast lady kapsule i Herbafast fiber kesice, ne moram više da brinem o svojoj liniji, koja je sada besprekorna, a uz preporučeni program ishrane od strane lekara-nutricioniste kojeg se pridržavam, i vežbe instruktora Herbafast akademije koje svakoga dana sa lakoćom odradim, sam postigla i zavidnu kondiciju, kakvu, moram priznati, odavno nisam imala. Mogu reći da sada zaista “pucam” od energije i osećam se kao da bih mogla svet osvojiti!”

Foto: Printscreen Instagram/Promo

A onda je istakla: „ Toliko mi prija ceo ovaj koncept zdravog života da stvarno ne znam kako bih se nosila sa svim tim pritiskom oko savršenog izgleda koji se neprestano zahteva od mene, kao i od većine javnih ličnosti, da nije Herbafasta. Pri tom sam uz podršku stručnog Herbafastovog tima i naših druženja za kratko vreme dobila mnoge korisne savete i informacije, rešila neke svoje nedoumice i sada sam mirna i sve više sigurna u sebe, što možda i vi primećujete. Takođe je jako zanimljiva priča kako smo se ja i Herbafast prvi put sreli, jedne zime, za vreme jednog čuvenog ženskog okupljanja...“

Foto: Printscreen Instagram/Promo

Da biste otkrili kako je sve počelo, i šta se sve dešavalo sa lepom Anastasijom i njenim novim asistentom zdravog života, kliknite ovde da biste pročitali celu Anastasijinu priču, i ekskluzivno prvi sve saznajte!

#Anastasija Ražnatović

#Ispovest

'