AKTUELNO

Ni ona nije bila ravnodušna zbog celokupne situacije koja se dogodila pred kamerama najgledanijeg rijalitija na našim prostorima.

Popularna voditeljka Dušica Jakovljević koja je devet i po meseci bila upućena u sva dešavanja koja su obeležila ubedljivo najgledaniji rijaliti u regionu, ''Zadrugu'', bila je gost u autorskoj emisiji Lava Pajkića ,,Kontravizija".

Ona je u razgovoru sa svojim kolegom Lavom Pajkićem otkrila sa čime se sve suočavala posle završetka ''Zadruge''.

Foto: TvPink Printscreen

Kako su mnoge poznate ličnosti u proteklih nekoliko meseci komentarisali trenutno najpopularniji ljubavni trougao koji čine Kristina Kija Kockar, Luna Đogani i Slobodan Radanović, ni Dušica nije ostala imuna na njih.

Lav je imao otvoren razgovor sa njom, pa ju je iskreno upitao da li je očekivala nešto više u njihovom odnosu od onoga što su predstavili široj javnosti, a ona je kroz smeh istakla da je i u njoj proradila želja da sazna nešto više i bombastičnije.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam očekivala još po neku bombastičnu informaciju, posebno zato što su se oni u tim svađama gađali ucenama: Ja ću izneti o tebi, ako ti ovo izneseš o meni. Mene je zanimalo šta, šta, šta, novinarska glad je proradila u meni, a znam da su gledaoci i te kako očekivali da se još nešto tu donese. E sad, ono što je najveća veličina tog bračnog para jeste da su neke stvari ipak zadržali samo za sebe. To i treba uraditi, sačuvati donekle svoju intimu kad se već toliko sve ogolilo. Pitanje je šta će tu biti. Ja sam uvek govorila ljudima: Hajde da postavimo tu situaciju kao da to nisu njihova imena, nego neko drugi. Ja sam sigurna da bi tu negde svako branio instituciju braka. S druge strane kažu: Da je valjalo, to se ne bi desilo. Ali kako god, ja im želim svima svu sreću - rekla je Dušica.

Ovonedeljno izdanje emisije  ''Kontravizija'' u kojem je Dušica detaljno pričala o svojim utiscima posle Zadruge, pogledajte u nastavku:

K.Ristić

#Dušica Jakovljević

'