AKTUELNO

Tužan što su se "Pinkove zvezdice" završile.

Ljuba Stanković pobednik je četvrte sezone najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja - Pinkove zvezdice. Posle osam meseci takmičenja Ljuba je odneo laskavu titulu sa 74 procenata glasova publike.

Foto: Pink.rs

U razgovoru za najbrži portal u Srbiji - Pink.rs, Ljuba Stanković nije skrivao oduševljenje, nakon velikog uspeha koji je doživeo. Ljuba nam kaže da je bio najsrećniji dečak na planeti kada je voditeljka Marijana Mićić saopštila da je on pobednik.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo sam bio srećan kada sam pobedio, hvala puno što su glasači izabrali mene i hvala vam puno što ste glasali za mene na broj šesnaest - kaže Ljuba.

Ljuba nam je rekao i kako su ostali takmičari "Pinkovih zvezdica" počeli odmah da mu čestitaju na pobedi i da ga ljube, ali da su svi zajedno tužni jer se završila sezona muzičkog nadmetanja u kom su svi zajedno uživali.

Foto: Pink.rs

Bili su tužni što su se završile Pinkove zvezdice i ja sam tužan, nedostajaće mi scena, naravno žiri, publika, glasači, podrška, ceo Pink. Svi su mi bili dragi, svi su dobri, prelepi... - rekao je za naš portal pobednik četvrte sezone Pinkovih zvezdica.

S obzirom na to da je nedavno snimio duetsku pesmu "Tutorial" sa pevačicom Severinom, mi smo želeli od Ljube da čujemo i kako se osećao kada je saznao da će doći do njihove saradnje.

Foto: YouTube screenshot

Pozvali su me popodne, mi nismo znali ko je to. Javili smo se i onda kada smo čuli da treba da snimamo pesmu sa Severinom, ja sam tada odmah počeo da skačem od sreće, mnogo sam bio uzbuđen, presrećan... Ona mi je rekla da slušam mamu i tatu i ja sam je poslušao... Rekla mi je da sam najbolji i poželela mi je da pobedim u Pinkovim zvezdicama, što je na kraju i bilo - rekao je Ljuba za Pink.rs

Foto: Pink.rs

Za kraj razgovora Ljuba nam je otkrio da će nastaviti da se bavi pevanjem, ali i da svira klavir. Drugo mesto u takmičenju "Pinkove zvezdice" zauzeo je Dražen Baković, a u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je izgledalo proglašenje pobednika u superfinalnoj noći.

PROČITAJTE: NAJLEPŠE ŠTO NOSIM ODAVDE JE ZVEZDA: Ljuba Stanković PRESREĆAN zbog POBEDE u Pinkovim zvezdicama, evo šta je poručio Saši Kovačeviću! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Ljuba Stanković

#Pinkove zvezdice

'