AKTUELNO

Zbog nje se puno polemisalo.

Miki Đuričić u rijaliti programu "Zadruga" koji je pomerio sve granice, po prvi put je imao i intimne odnose sa pevačicom Nadeždom Biljić. U toku Mikijevog boravka u Beloj kući, zajedno sa Đuričićem i ostalim zadrugarima živeo je i njegov pas Žuta, koja je pčelara iz Kupinova pratila u stopu, pa čak i kada je imao odnose sa Biljićevom.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: Zadruga - RTV Pink

Činilo se da će ljubav Mikija Đuričića i Nadežde Biljić trajati i nakon izlaska iz luksuznog kompleksa u Šimanovcima, međutim njihov odnos brzo je doživeo krah, posle čega je svako nastavio svojim putem.

Foto: Pink.rs

Na društvenim mrežama pojavila se nedavno fotografija na kojoj Miki Đuričić leži u krevetu, a pored njega leži i za sada javnosti nepoznata žena, kao i Mikijev pas Žuta. U komentarima ispod fotografije došlo je do velike polemike, jer su svi želeli da saznaju ko je devojka koja leži pored Mikija.

Foto: Printscreen Instagram

Jedni navode da je to Mikijeva nova devojka zbog velike prisnosti, dok drugi smatraju da se ipak radi o njegovoj sestri. Da li je ova osoba član Mikijeve porodice ili se ipak radi o njegovoj novoj izabranici, vreme će pokazati.

Autor: S. K.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

'