AKTUELNO

Popularni pevač ne miruje.

Jedan od najtraženijih pevača domaće scene Radiša Trajković Đani, poznat je kao neko ko se uvek rado našali na svoj račun. Tako je bilo i ovoga puta kada ga je ekipa emisije "Premijera" zatekla kako se priprema za nastup.

Ne da mi žena više da izlazim nigde. Vezala me gotovo, omatorio sam. "Sedi kući da ti ne bih mamicu..." - rekao je Đani kroz smeh.

Foto: TvPink Printscreen

Kada ga je premijerna ekipa upitala da li će mu supruga Slađa praviti duštvo u klubu u kom je nastupao, on je nastavio u šaljivom tonu da odgovara.

Dolaze mi neke ribe pa nije htela da dođe, da mi se meša u sreću - naveo je pevač.

Foto: TvPink Printscreen

On je otkrio i kakve savete daje sinovima kada su devojke u pitanju.

Pitaju me da li smeju da varaju svoje devojke, ja kažem "Normalno, deco". Bolje da nemaju savet od mene - rekao je Đani.

Za kraj razgovora, Trajković je otkrio pred premijernim kamerama gde će otići na odmor ali i kako će provesti predstojeću letnju sezonu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: RAME UZ RAME SA BIVŠIM MUŽEM MONIKE BELUČI: Evo šta je Miloš Biković poručio fotkom sa slavnim glumcem!(FOTO)

Za par dana idem konačno na odmor sa mojom porodicom na deset dana da odmorimo dušu napaćenu. Idemo u Tursku, tamo ću da odmorim a posle radno Crna Gora, Bosna, Hrvatska, Srbija pun gas - naveo je Đani.

Kompletnu današnju emisiju sa svim premijernim izveštajima pogledajte u nastavku.

R. L.

#Premijera

#Radiša Trajković Đani

'