AKTUELNO

Prekinula svaki kontakt sa njim!

U toku svog boravka u najgledanijem i najskupljem rijaliti programu "Zadruga" koji je pomerio sve granice, Miljana Kulić i Marko Miljković prolazili su kroz nekoliko faza svog odnosa.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ovi bivši zadrugari prvo su bili veliki prijatelji, da bi se posvađali i međusobno sebi udelili mnogobrojne psovke, a onda su na kraju uspeli da izglade svoj odnos i postanu još bliži zbog čega su mnogi mislili da gaje ljubavne simpatije jedno prema drugom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Međutim, nakon izlaska iz "Zadruge", Marku Miljkoviću je postala zanimljiva Marija Ana Smiljanić, sa kojom je viđen u jednom restoranu u Beogradu. Izvor blizak pevačici otkrio je da je Marko ozbiljno zaljubljen u nju i da su se čak češkali u toku večere.

Sa druge strane oglasila se i Miljana Kulić koja će uskoro postati majka. Ona je tom prilikom rekla kako je Marko Miljković više ne zanima.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Daleko bilo, kakve veze ja imam s tim? Kakve veze ja imam sa Markom Miljkovićem? Mene klošari poput njega ne zanimaju. Prekinula sam svaki kontakt s njim, ne čujemo se niti imam želju da ga vidim više nikada u životu - na osnovu ove Miljanine izjave može se zaključiti da je Kulićeva veoma ljuta na Miljkovića.

Podsetimo, u toku rijaliti programa "Zadruga" Miljana je i plakala zbog Marka, a to se dogodilo kada je Miljković odlukom publike bio izbačen iz Bele kuće. Kulićeva se tada rasplakala jer se Marko nije pozdravio sa njom kako je ona to očekivala.

PROČITAJTE: STVARI IZ KOLEKCIJE 'LUNA ĐO' NISU NJEN FAZON! Kija otkrila da je čula da su Lunine stvari KOPIJA, pa joj uputila SAVET!

Autor: Pink.rs

#Marija Ana Smiljanić

#Marko Miljković

#Miljana Kulić

'