AKTUELNO

Sada na tom mestu stoji drugi komad nakita.

Kristina Kockar potpisala je papire za razvod braka od supruga Slobodana Radanovića koji ju je prevario u rijaliti programu "Zadruga". Isto bi uskoro trebalo da učini i Slobodan, međutim, on pre toga želi da razgovara sa svojom suprugom.

Foto: Pink.rs

U razgovoru sa ekipom najbržeg portala u Srbiji - Pink.rs, Kristina Kockar je rekla da je normalno da i dalje jedno prema drugom gaje neku vrstu osećanja, ali da ona Radanoviću ne može da pređe preko nekih stvari koje joj je upriličio u poslednjih nekoliko meseci.

Foto: RTV Pink

Primetili smo i da Kija na desnoj ruci ima prsten, pa smo želeli od nje da saznamo više detalja.

To sam dobila kao poklon od moja dva prijatelja. Nema veze ni sa verenikom, ni bilo šta... To je poklon koji sam dobila kada sam izašla iz Zadruge za pobedu od prijatelja, mali gest - priča Kija za Pink.rs i dodaje:
Ali mi nedostaje moje prstenje. Moje prstenje je kod sestre, ali ga neću nositi. Volela sam da nosim prstenje, volela sam da budem žena i sve to, ali eto, Bože moj, valjda drugi put bude srećniji - izjavila je Kristina.

Foto: RTV Pink

Kija nam je rekla i kako želi da njen drugi suprug bude zreo, ukoliko je moguće visok, da ima njegovu veliku podršku i da je nikada ne izda. Podsetimo, nakon što su je spajali sa nekoliko muškaraca, Kija se oglasila na Instagramu, gde je napisala da trenutno nema dečka.

PROČITAJTE: OVDE TRENUTNO ŽIVI: Evo šta je sve radila Kija nakon gostovanja sa Lunom i Slobom u emisiji Amidži šou! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'