AKTUELNO

Sve je u najboljem redu.

Nakon informacije koja se pojavila u medijima da je Kristina Kockar završila u Urgentnom centru jer joj je pozlilo, ekipa najbržeg portala u Srbiji, Pink.rs, kontaktirala je pobednicu prve "Zadruge" kako bi čula šta se zapravo desilo.

Foto: RTV Pink

Kija nam je rekla da  nije stigla da isprati o čemu se zapravo radi, nakon čega nam je otkrila o čemu se radi.

Bila sam samo na infuziji zbog umora, a ne znam šta ostali pišu, ali nije istina - rekla nam je Kija.

Foto: Pink.rs

Prema navodima, Kija je nekoliko sati ostala u bolnici, posle čega je puštena na kućno lečenje, dok je sa nama komunicirala baš u trenutku kada se pojavila ova informacija koja je zabrina njene fanove.

Foto: E-stock

Podsetimo, u nedelju uveče uživo u programu televizije Pink, Kija će biti gost sa svojim i dalje zakonitim suprugom Slobodanom Radanovićem, a tada će odgovarati na pitanja gledalaca u emisiji "Zadruga - Narod pita" i pričati o ključnim stvarima koje zanimaju ceo Balkan.

Foto: E-stock

Kristina i Slobodan su trenutno u procesu razvoda braka, nakon što je Kiju suprug prevario sa Lunom Đogani. Papire je za sada jedino potpisala Kristina, a uskoro se očekuje isti potez od strane Radanovića.

PROČITAJTE: TREBA DA NASTAVI SA LEPIM GESTOVIMA: Sloba je snimljen sa buketom u rukama, evo šta Kija kaže na to! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

'