AKTUELNO

Voditeljka je otvoreno pričala o svom privatnom životu.

Glumica i voditeljka Nataša Aksentijević za kratko vreme uspela je da stekne simpatije gledalaca vodeći emisiju "DNK", ali se ona još ne oseća kao deo estrade.

- Naravno da se ne osećam kao deo estrade. Ja sam samo glumica u ulozi voditelja. Nema tu estrade, to vam je posao kao i svaki drugi. Kada ste dobar limar, frizer, pekar i tada ceo grad priča o vama. Drago mi je što se dopadam ljudima. Pre ove emisije sam radila poslove koji uglavnom nisu u toj meri bili u žiži javnosti - kaže Nataša za "Puls Online".

Ona je jednom prilikom pričala i o starletama i o tome da se njenom suprugu dopada Nataša Šavija, pa je pričala i o plastičnim operacijama.

Foto: Pink.rs

- Plašim se lekara. Hirurške intervencije dolaze u obzir samo kada je zdravlje u pitanju. Lepota dolazi iznutra. To smo pomalo zaboravili - objasnila je Nataša.

Iako deluje pitomo, glumica ume i da bude opasna kad se razbesni.

- To ne biste hteli da vidite. Traje jako kratko, ali je jako intenzivno. U tim situacijama nije prijatno biti u mojoj blizini - bila je iskrena ona.

Što se tiče privatnog života, zadovoljna je svim njegovim aspektima.

- Srećna sam i zadovoljna. Moju sreću bi uvećalo možda 60.000 evra eventualno, ako me razumete - našalila se u svom stilu voditeljka.

Autor: V. T.

#DNK

#Nataša Aksentijević

#glumica

#voditeljka

'