AKTUELNO

Pred kamerama je priznala šta je to što još nije ostvarila.

Jedna od najjatraktivnijih pevačica na našoj estradi Maja Berović svakodnevno broji svoje uspehe u svom poslu, a novim albumom ,,Seven" napravila je pravi iskorak u karijeri.

Kako je ekipa emisije ,,Premijera" odlučila da joj među prvima čestita 31. rođendan, ona je iskoristila priliku da se zahvali na poseti, pa je zauzvrat novinaru Nemanji Vujičiću poklonila svoj novi CD.

Poželela sam... Imam nekih par željica koje potajno želim da ostvarim, a druga neka želja je da budem živa i zdrava i da me sreća prati. Muž mi je poklonio ruže i čestitao na sebi svojstven način. Pošto ste mi došli u posetu, hvala vam na tome, doneli ste mi i divnu tortu. Ja želim da vam poklonim moj album - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica nije krila da je mnogo ulagala u svoje nove pesme, a ujedno je pohvalila i producente za koje, kako kaže, zamena ne postoji.

Dugo sam čekala i dočekala da najavim novi album, po komentarima vidim da nikog nisam razočarala. Srećna sam što sam izdala album. Nisam menjala svoj tim, vodim se istom parolom, Buba i Jala su moji producenti i nadam se da će do daljeg biti tako. Kad čuješ pesme biće ti jasno i mislim da će ovo obeležiti ovu godinu. Leto me očekuje radno, radimo, do iduće godine ne stajemo. Kreće nova turneja ,,Seven" - istakla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da je pevačica ostvarena žena kako na ljubavnom tako i na poslovnom polju, pokušali smo da saznamo da li joj je jedna od prikrivenih rođendanskih želja i prinova.

Pa, jeste, to je san svake žene. Ja sam sigurna da će se to i meni desiti vrlo brzo, ja se nadam. Nemam te želje da li će biti muško ili žensko, neka su živa i zdrava, sve ostalo je nebitno - priznala je Maja.

K.Ristić

#Maja Berović

'