AKTUELNO

Pevačica je u razgovoru za Pink.rs otvoreno govorila o pričama da je ukrala pesmu, o zdravlju, ali i ljubavi.

Edita Aradinović važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na javnoj sceni, a sa ženskim benodm "Ministarke" postigla je ogroman uspeh.

Lepa pevačica na snimanje novogodišnjeg programa Televizije Pink došla je sa novom frizurom, koja je oduševila prisutne, a kako važi pravilo da žene menjaju izgled kada raskinu sa dečkom, pitali smo je da li je to slučaj i sa njom.

- Ma jok, nema to veze sa tim. Ništa se nije posebno dogodilo, osim što ide Nova godina, pa sam htela neku transformaciju, da budem zanimljiva sama sebi. A i da podignem samopouzdanje... Dogodi se tako da imam lom u glavi, pa to lečim promenama, ovog puta frizure - rekla je na početku Edita.

Foto: Pink.rs

Nedavno je objavila novu pesmu "Moje jedino", koja je pravi narodnjak, i potpuno je drugačija od svega što su "Ministarke" do sada radile.

- Reakcije na novu pesmu su odlične, s obzirom na to da je promena žanra i da su svi bili skeptični jer je pesma u narodnjačkom fazonu. Mada ja od malena pevam narodnu muziku - kazala je pevačica.

Foto: Pink.rs

S obzirom na to da je ovu pesmu još 2009. godine otpevala Dajana Penezić, pitali smo Editu kako komentariše optužbe da je pesma ukradena.

- Mi jesmo uradile rimejk pesme, ali sva autorska prava ima "F-play", odnosno, producenti Filip i Miloš. Mi smo oživele tu pesmu, nismo želele da ode u zaborav pošto je mnogo dobra pesma. S obzirom na to da sva prava ima ova produkcijska kuća, mi smo rešili da oživimo tu pesmu i da ona postigne uspeh, što se i dogodilo - ispričala je Edita.

Atraktivna brineta je, na žalost mnogih muškaraca, u dugoj vezi, a zanimalo nas je da li je sve i dalje u najboljem redu na tom planu.

U ljubavi je sve savršeno - bila je kratka Edita, a na pitanje da li onda može da se dogodi da sledeće godine stane na ludi kamen, rekla je kroz osmeh: - Ne, ne, ma kakvi... Nije toliko savršeno.

Kako ne planira i dalje da se uda, pitali smo Editu šta će sebi poželeti u najluđoj noći.

Da me služi zdravlje, jer mi je to na prvom mestu. Imala sam katastrofalne momente kada je zdravlje u pitanju, a kojih ne bih da se prisećam. Bilo je mnogo bolesti i u takvim trenucima shvatiš da je sve prolazno... Šminka, štikle, haljine, bina, fotografisanje, Instagram - sve je to ništa. Porodica, podrška, ljubav, to je bitno, i ako se dobro osećate iznutra, to se manifestuje i spolja.

Foto: Pink.rs

Za kraj smo Editu pitali šta "Ministarke" planiraju u narednom periodu, kada je posao u pitanju.

- U planu je nova pesma, koja je već gotova i koja će svetlost dana ugledati u januaru. Spremamo još jednu pesmu, koju ćemo objaviti u aprilu. Vraćamo se našem stilu. Jedna od pesama biće balada, jedna prelepa balada, kao "Gram ljubavi"... Ma još bolja.

Autor: M. Đurović

#Edita Aradinović

#Venčanje

#pevačica

#svadba

'