AKTUELNO

Nimalo ga nije bilo sramota.

Mladog pevača Danijela Pavlovića ekipa emisije "Ekskluzivno" srela je na ulici i to kako pokušava da se domogne svog mesta u gradskom prevozu u noćnom terminu.

Gde se uputio, Danijel nije želeo da otkrije ali je zato vrlo rado odgovorio na pitanje da li ima kartu za prevoz, koja je inače obavezna.

Foto: Televizija Pink

Nemam Bus plus, ja se švercujem i podržavam ljude koji sebi ne mogu da priušte jako skupu kartu. Čim ne mogu da je priušte, znači da puno košta - naveo je Pavlović.

Pevač je otkrio i sve o nedavnom sukobu sa Ivanom Peters, koji se dogodio na takmičenju "Beovizija" kada joj je Pavlović zamerio jer mu nije dala poene koje je očekivao.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KAŽE DA NEMA VELIKE SNOVE: Maja Berović snimila spotove na Kubi, pa priznala šta nikad neće uraditi! (FOTO)

Ja nemam ništa protiv Ivane, naročito zato što je ona za mene najbolji vokal na ovim prostorima, to sam rekao i tada, i pre toga i sada. Za mene je Ivana Negativ alfa i omega, glupo je da kažem "Moja sestra najbolje peva" - naveo je Danijel. Podsetimo, njegova polusestra sa očeve strane je naša jedina Evrovizijska pobednica Marija Šerifović.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

R. L.

#Danijel Pavlović

#EKSKLUZIVno

#Ivana Peters

'