AKTUELNO

Zvanično uplovila u muzičke vode.

Luna Đogani otvorila je svoj butik, a u isto vreme na drugom kraju Beograda, pobednica prve sezone rijaliti programa "Zadruga" Kristina Kija Kockar, ekranizovala je spot za numeru koju priprema sa članicama grupe "Ministarke".

Foto: RTV Pink

U toku emisije "Zadruga, narod pita" pušten je prilog u kojem su gledaoci TV Pink imali priliku da pogledaju prve kadrove kao i kako je sve izgledalo na snimanju spota. Kija je u prilogu komentarisala Ministarke i njihovu saradnju.

Mislim da će se devojke odlično snaći, mlađe su od mene, tako da slušajte teta Kiju - našalila se Kija na svoj račun i nastavila: Fenomenalne su, prelepe su i ja mogu samo da učim od njih. Međusobno ćemo se pomagati. Malo je i drugačija pesma, jer ima te primese iz devedestih. Ovo je više nekako neki haus devedesetih - rekla je Kristina.

Foto: RTV Pink

Kija je komentarisala i otvaranje butila Lune Đogani, kao i muzičku karijeru svog supruga Slobodana Radanovića koji ju je prevario u rijaliti programu "Zadruga" upravo sa ovom bivšom zadrugarkom.

Čestitam i samoj sebi i njoj - pričala je Kija o Luni, a onda se osvrnula na Slobu: Ne bih rekla da on ne radi ništa, mislim da je on meni čak i rekao da će da snimi nešto za novu pesmu. Tako da ne bih rekla da ništa ne radi. Svako ima svoj put i čestitam svima na uspehu unapred - izjavila je Kockareva.

Foto: RTV Pink

U video-snimku u nastavku ovog teksta pogledajte kako je izgledao ovaj prilog pušten u emisiji "Zadruga, narod pita", a više detalja možete pogledati u emisiji "Premijera" koja je na programu nakon jutarnjeg programa "Novo jutro".

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'