AKTUELNO

Osvetlala je obraz čitave nacije i najpopularnijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima.

Darija Daka Vračević, jedna od najistaknutijih učesnica "Pinkovih zvezdica", i po završetku najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja nastavila je živi svoju muzičku bajku koja ju je ovih dana odvela u Belorusiju, gde je predstavljala Srbiju na "Slavjanskom bazaru".

Foto: Pink.rs

Nastup Pinkove zvezdice propraćen je ovacijama, što dovoljno govori u prilog činjenici da je oduševila evropsku publiku, ali i članove žirija - najistaknutije muzičke zvezde koje su je nagradile mnoštvom komplimenata na račun njenog pevanja, scenskog izraza, talenta i performansa, ali i uputile poziv da se predstavi i na drugim evropskim festivalima.

Foto: Pink.rs

Foto: Instagram

- "Slavjanski bazar" je za mene jedno ogromno i predivno iskustvo. Biti izabran od svih da predstaviš svoju zemlju i to iskoristiti na najbolji mogući način je ogroman uspeh. Dobila sam poziv za London, kao jedan od najuspešnijih takmičara na ovom festivalu i sertifikat za učešće na festivalu u Letoniji u decembru 2018. Mnogi predstavnici delegacija iz celog sveta su mi neumorno prilazili nakon festivala kako bi mi udelili najdivnije moguće komplimente za moje vokalne sposobnosti i celokupan nastup na ovom festivalu - podelila je Darija svoje impresije, pa potom dodala:

Foto: Pink.rs

- Moja misija je uspešno završena, dala sam sve od sebe da iskoristim priliku koja se pruža jednom u životu! Sada odmaram dva dana, a onda me ovde očekuje još jedno takmičenje Svetske asocijacije festivala, na kom ću takođe predstaviti svoju zemlju - presrećna je Darija.

Foto: Pink.rs

D. T.

#Darija Vračević

#Pinkove zvezdice

#pevačica

'