AKTUELNO

Gledaocima će se predstaviti u nešto drugačijem svetlu.

U večerašnjem izdanju emisije "Zadruga - Narod pita" na pitanja gledalaca odgovaraće Mina Vrbaški, Andrijana Radonjić, njen otac Duško Radonjić, Bane Čolak, ali i Milan Milošević koji će otkriti sve ono što se do sada nije znalo.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE: ISTINA ĆE SADA ISPLIVATI NA VIDELO! On će večeras u emisiji 'ZADRUGA - NAROD PITA' OTKRITI SVE TAJNE! (FOTO)

Nekoliko sati pred početak emisije u kojoj gostuje, Bane Čolak je na svom Instagram profilu podelio šta radi i kako provodi vreme. Užičanin je prvo objavio kratak video-snimak na kom se vidi da se priprema za pitanja gledalaca, a onda je Čolak okačio i fotografiju iz studija za tetoviranje.

Foto: Printscreen Instagram

Naime, Bane je odlučio da koriguje tetovažu koja se nalazi na njegovoj ruci, što znači da ćemo večeras u emisiji "Zadruga, narod pita" koja je na programu televizije Pink od 22 sata, biti u prilici i da pogledamo kako izgleda njegova nova tetovaža.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: TEŠKO NAMA SAMIMA, SA NJIMA JOŠ VIŠE! Milan Milošević ŽESTOKO OSUO PALJBU po Slobi i Kiji: UDARILA IM SLAVA U GLAVU, ONI ĆE POSTATI LJUBAVNICI! (FOTO)

Autor: S. K.

#Bane Čolak

'