AKTUELNO

Non-stop su zajedno!

Da se najviše druži sa Zoranom Stefanov nakon izlaska iz najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga", Andrijana Radonjić više puta je istakla u emisiji "Zadruga - Narod pita".

Foto: Pink.rs

U toku emisije pušten je prilog koji su činile sve svađe između Zorane Stefanov i Andrijane Radonjić, a koje su se odigrale pred kamerama dok su živele zajedno u Beloj kući. Posle odgledanog priloga, Andrijana je iznela svoj komentar, a uključio se i njen otac Duško Radonjić.

Foto: RTV Pink

Samo ću da kažem da sam juče bila kod Zorane i da mi je njena majka rekla: "Da sam mogla da vas zadavim kada ste se svađale, udavila bih vas i jednu i drugu", ali na kraju to se super završilo. Zorana i ja smo nikad bolje drugarice, čak nas i non-stop mešaju - rekla je Andrijana.

Foto: RTV Pink

Ja sam pre neko jutro ustao, video sam Zoranu u stanu i mislio sam da je Andrijana. Dobro je da nisam Đeksona video - kroz smeh je izjavio Duško.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo u toku emisije "Zadruga - Narod pita".

Autor: S. K.

#Andrijana Radonjić

#Zorana Stefanov

'